Verhuiscompany

Opslag

INBOEDELOPSLAG

pakhuis-171x300

Waar moet u naar toe met uw inboedel bij een uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning, bij renovatiewerkzaamheden aan uw huidige woning of bij een verblijf in het buitenland?

Verhuiscompany biedt u een betrouwbare en efficiënte oplossing. Wij beschikken over beveiligde opslagfaciliteiten en zorgen ervoor dat uw kostbare eigendommen onder de meest ideale omstandigheden worden opgeslagen.

DE PROCEDURE

Vooraf worden met u heldere afspraken gemaakt over de aard en de hoeveelheid huisraad die dient te worden opgeslagen. Daarna wordt uw inboedel opgeslagen in een container of kist en geplaatst in een goed beveiligde en verwarmde opslagruimte. Bij deze wijze van opslag is vermissing, verwisseling of het zoekraken van goederen uitgesloten. En wanneer wij uw inboedel moeten afleveren is één telefoontje voldoende om het naar het juiste adres, waar ook ter wereld, te transporteren. Ook wanneer u zelf uw verhuizing wilt uitvoeren is dit een goed alternatief. U brengt uw inboedel bij onze opslag en haalt deze later weer op. In de tussentijd slaan wij het veilig voor u op!

Archiefopslag

Het extern opslaan en beheren behoort ook tot onze mogelijkheden vraag hiernaar bij onze verkopers.

Onze andere diensten Opslag Company Meubel Montage Company
  • Like Box

Hosting & Development: Aspage AutomatiseringAspage Automatisering - Webdesign: The Imagineering SuiteThe Imagineering Suite