Verhuiscompany

Overzees

Europa

zeehavenOok als u naar een locatie buiten Nederland of zelfs buiten Europa emigreert, is Verhuiscompany uw juiste partner. Door een grote ervaring met realiseren van internationale verhuizingen kan Verhuiscompany ook zorg dragen voor een vlotte afhandeling van de douaneformaliteiten. Hierdoor blijft het oponthoud aan de grenzen tot een minimum beperkt.

Wereldwijd

Naast verhuizingen binnen Europa realiseert Verhuiscompany ook verhuizingen naar andere werelddelen. Voor deze verhuizingen gebruikt Verhuiscompany speciale kisten voor kleine zendingen en zeecontainers voor grotere zendingen.

Voor de verhuizingen overzee geldt wat ook voor al onze verhuizingen geldt: wij bieden u service van huis tot huis. Dat betekent dat wij alles voor u kunnen regelen, van inpakken, laden en uitklaren tot inklaren, lossen en uitpakken dit met behulp van daarvoor vereiste materialen.

Emigratieverhuizingen, deelladingen en groepagezendingen zijn bij ons allemaal mogelijk onder andere door samenwerking met diverse grote firma’s die deze opdrachten inclusief verzekeringen voor u kunnen regelen vanuit diverse havens.

Onze andere diensten Opslag Company Meubel Montage Company
  • Like Box

Hosting & Development: Aspage AutomatiseringAspage Automatisering - Webdesign: The Imagineering SuiteThe Imagineering Suite