Verhuiscompany

Particulier

dozenVerhuizen binnenland

Voor u als particulier is verhuizen emotie, een nieuw begin. Dat begrijpen wij van Verhuiscompany heel goed maar door onze ruime ervaring is verhuizen voor ons vooral praktisch zijn. Kijken, nadenken, luisteren en dan pas doen is daarom ook onze volgorde van werken.

Verhuizingen realiseren zijn voor Verhuiscompany een dagelijkse bezigheid. De klant kan voor, tijdens en na de verhuizing rekenen op persoonlijke aandacht van de verhuizers Het spreekt dan ook voor zich dat de verhuizers zorgvuldig omgaan met uw spullen. Of het nu naar een adres in Nederland of een adres in het buitenland is.

Zodra u besluit om te verhuizen komt er een verhuisadviseur van ons langs. Die taxeert en bepaalt het volume van de te verhuizen spullen, bespreekt met u de wensen voor de verhuizing en legt in overleg met u de gewenste verhuisdatum vast. Daarna wordt een zorgvuldige planning gemaakt. Als de dag van de verhuizing aanbreekt staan gediplomeerde verhuizers klaar om uw eigendommen veilig naar het nieuwe adres te vervoeren.

Verhuizing naar het buitenland

Door onze jarenlange ervaring is ook een internationale verhuizing geen probleem. Een van onze deskundige verhuisadviseurs komt langs om de omvang van de inboedel vast te stellen en uw wensen te noteren. Daarna volgt een vrijblijvende offerte. Na akkoord maken wij samen met u een solide planning, zodat uw inboedel veilig, netjes en op tijd in het land van bestemming komt. Niet alleen buiten, maar zelfs ook binnen Europa zijn veel bestemmingen per schip bereikbaar samen met diverse partners kunnen wij uw verhuizing dan ook perfect laten verlopen. .Bovendien kan Verhuiscompany u ook de zorg van de douaneformaliteiten uit handen nemen indien u dat wenst.

Verhuiscompany weet wat voor obstakels u tegen kunt komen met een dergelijk transport. Denk naast de douaneformaliteiten ook aan verzekeringen of tijdelijke inboedelopslag, enz. Dit is voor ons dagelijkse kost en dus voor u een zorg minder.

Inboedelopslag

Het kan gebeuren dat uw inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen omdat u bijvoorbeeld uw huis al verkocht heeft en uw nieuwe woning nog niet klaar is. Verhuiscompany heeft de mogelijkheid tot beveiligde en verwarmde meubelopslag, waar uw inboedel veilig een tijdelijk onderdak heeft. Dit zelfde kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen in het land van bestemming.

Onze andere diensten Opslag Company Meubel Montage Company
  • Like Box

Hosting & Development: Aspage AutomatiseringAspage Automatisering - Webdesign: The Imagineering SuiteThe Imagineering Suite